dimarts, 16 de setembre del 2014

TERÀPIES ALTERNATIVES APLICADES A LA LOGOPÈDIA

ACUPUNTURA, MOXIBUSTIÓ, VENTOSES, MASSATGE TUI-NA

Hi ha tractaments que es poden beneficiar de l'aplicació de tècniques com les de la medicina tradicional xinesa. Patologies com la disfunció de l'ATM (articulació temporo-mandibular), el bruxisme, o la disfonia o afonia són un exemple.

El tractament amb tècniques energètiques escurça el temps de teràpia i afavoreix els canvis que cada pacient requereix per solucionar les seves disfuncions.

Sóc diplomada en Medicina Tradicional Xinesa pel C.E.N.A.C. i tinc experiència en tractaments específics de logopèdia i d'altres camps de la salut.


TERÀPIA FLORAL SISTEMA BACH

Com a terapeuta floral professional acreditada per SEDIBAC, ofereixo un complement a qualsevol dels tractaments logopèdics:


  • Millora de l'atenció.
  • Reducció de l'ansietat.
  • Reforç de l'autoestima.
  • Abordatge de les somatitzacions.
  • Equilibri inter-hemisfèric.
  • Qualsevol bloqueig que estanqui el tractament.
Amb la teràpia floral també poden tractar-se altres alteracions com ara l'insomni, les pors..., i també patologies físiques com la fibromiàlgia per exemple.

Actualment estic cursant el segon any d'estudis d'homeopatia a l'Institut Homeopàtic de Catalunya, per complementar l'ús de teràpies alternatives a la meva consulta.


Pel tractament amb tècniques acupunturals i/o flors de Bach, em podreu trobar a Sant Feliu de Llobregat, al Carrer Estelí, 24, 3er 2a. Per contactar, truqueu al 616 02 88 97.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada